Over ons

Een diverse en gezellig winkelcentrum

Voor al uw boodschappen,

Winkelcentrum De Ellekoot is een wijkwinkelcentrum gelegen in Veenendaal-West. U vindt in ons winkelcentrum een zeer gevarieerd winkelaanbod. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij supermarkt Albert Heijn en de vers speciaal zaken Groentespecialist Gijs van de Hoef, Keurslager Jan van Leeuwen, De Kaasproeverij, Bakkerij de Jong en Visspecialist Arjan Pastoor.

Ruim 20 winkels en Horeca

Met meer dan 20 winkels kunt gezellig uw inkopen doen bij winkelcentrum De Ellekoot! Bijvoorbeeld bij de grote winkelketens zoals AH, Hema, Blokker, Kruidvat, Bruna, Etos en Zeeman, Dit winkelaanbod wordt verder aangevuld Jon Karelse Intercoiffure, opticien Hans Anders en Prummel Optiek, Fietswereld Dirk Methorst, kleding winkels Textielhuis Muller en Harten 5. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij La Promenade en het sportcafe De Buurman West. Bloemen en een mooie fles wijn vind je bij Roelofsen Bloemen en Gall & Gall.

Gratis parkeren
U parkeert uw auto gratis op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum, Lekker gemakkelijk en voordelig!
Let wel op, op sommige parkeerplaatsen heeft u een parkeerkaart nodig i.v.m. de blauwe zone.

Neem contact met ons op!